Hirdetés

A Baldur's Gate 3-ban a nézők is eldönthetik, mit válasszon egy streamer

|

A Crowd Choice integrációjának hála Twitchen és YouTube-on is követőik kezébe adhatják a döntés jogát a videósok.

Hirdetés

Néhány nap múlva elérhetővé válik a Baldur's Gate 3 félkész kiadása, és valószínűleg jó páran ráúsznak majd mind magára a játékra, mind a közvetítésekre. Olyan időket élünk, ahol a fejlesztők már kimondottan számítanak a streamerek segítségére játékuk népszerűsítésében, ezért sokan külön nekik szóló funkciókkal dobják fel az élményt. Így tesz a Larian Studios is - a csapat most részletezte a szerepjáték multis lehetőségeit.

Hirdetés

Mind a PC-s, mind a Stadiás változatban az első pillanattól fogva elérhető lesz a Crowd Choice és a Twitch integráció, amiknek köszönhetően a nézők dönthetik el, mit válasszon a streamer a dialógusok során. Emellett a Twitchen meg lehet majd nézni a videósok karakterének inventoryját, skilljeit, karakterlapját és varázslatait.

A vonatkozó blogposztban arról is írt a Larian, hogy ha többen játszunk, eldönthetjük, csatlakozunk-e egy beszélgetéshez, és tanácsokat adhatunk a párbeszédet kezdeményező társunknak azzal kapcsolatban, hogy mikor mit válaszoljon - vagy akár megvárhatjuk, míg végez, kizsebelhetjük beszélgetése közben, randalírozhatunk, elhagyhatjuk, vagy megölhetjük az NPC-t; amit épp jónak látunk. 

A Baldur's Gate 3 szeptember 30-ától lesz elérhető korai hozzáféréssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)