Hirdetés

A Baldur's Gate 3 következő frissítése kivégzi a mentéseket

|

A Larian előre figyelmeztet mindenkit, de ajánl alternatívát is.

Hirdetés

Chavalier elsők között próbálhatta ki pár hete a Larian Studios vadonatúj szerepjátékát, a Baldur's Gate 3-at, amely egyszerre épít a Divinity: Original Sin játékokra és a BioWare legendás alkotásaira is. A széria új része minden tekintetben álomszerű rajtot produkált, ami egy teljes áron kínált Early Access cím esetében különösen remek teljesítmény. 

Hirdetés

A fejlesztők eddig is nyíltan kommunikálták a terveiket és a projekttel kapcsolatos meglátásaikat (így tudtuk meg azt, hogy mesterséges intelligenciával keresik a bugokat és azt is, hogy a játékosok többsége "unalmas" karaktereket csinál), a Baldur's Gate 3 következő javításával sem árulnak zsákbamacskát.

A csapat egy steames közleményben figyelmeztette a felhasználókat, hogy a Patch 3 már közeleg, és ez lesz az első update, amely hatással van a sztorira, így sajnálatos módon nem lesz kompatibilis a korábbi verziók mentéseivel. 

A Larian azonban gondolt azokra is, akik nem szeretnék kukázni a jelenlegi mentésüket, ezért minden frissítésnél létre fognak hozni egy bétaverziót, amely lehetővé teszi, hogy az adott patchcsel addig játsszon valaki, amíg csak szeretne, majd kilépve belőle továbbléphet az újabb változatokra. Alapvetően tehát a játék mindig a legújabb verzióra fog frissíteni, viszont aki szeretne megmaradni a korábbinál, annak nem kell mást tennie, mint a Steam könyvtárban a játékra jobb gombbal kattintani, kiválasztani a tulajdonságokat, majd a "Béták" fül alatt rábökni a "patch2"-re. 

Egyelőre nem tudni, hogy hasonló alternatíva létezik-e Google Stadián is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)