Hirdetés

A Baldur's Gate: Dark Alliance 2 is kaphat modern újrakiadást

|

A Dark Alliance újrakiadása után természetesen felmerült a kérdés, hogy vajon a folytatás is hasonló bánásmódban részesülhet-e, a fejlesztők válasza pedig optimizmusra ad okot.

Hirdetés

Nagyon jó dolga van újabban a Baldur's Gate-sorozat rajongóinak, ugyanis a Baldur's Gate 3 tavalyi Early Access megjelenése után az Interplay jóvoltából a széria klasszikus spin-off játéka, a Baldur's Gate: Dark Alliance is nemrég elérhetővé vált modern platformokra, a visszajelzések alapján pedig jó esély van rá, hogy a folytatás is hamarosan a kezünkbe kerülhet.

Hirdetés

A Snowblind Studios 2001-es akció szerepjátéka anno igen sikeres volt, de ettől függetlenül semmiféle garancia nem volt arra, hogy mai elvárások tükrében is megállja majd a helyét. Ennek ellenére eddig szinte kizárólag pozitív rajongói visszajelzések érkeztek az újrakiadással kapcsolatban (ebben persze valószínűleg közrejátszik a nosztalgia is), ezért értelemszerűen felmerült a kérdés, hogy a folytatás vajon szintén megjelenhet-e. Szerencsére a portolást végző, egyszer már bezárt, de pár éve újranyitott Black Isle Studios nyitott volt a kérdésekre és a Twitter-oldalán el is árulta, hogy míg éppen a PC-s verzión dolgozik a csapat, a folytatás is benne van a pakliban:

Persze azért nem érdemes arra számítani, hogy már holnap előrendelhetjük a Dark Alliance 2-t, ugyanis jelenleg a készülő steames verzióra fókuszál a BIS, amit még idén szeretne elérhetővé tenni, tehát hacsak nem kezdett el párhuzamosan foglalkozni a folytatással is, akkor még egy kicsit várnunk kell, mielőtt nyithatjuk a tárcánkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)