Hirdetés

A Baldur's Gate III egyszer akár konzolokra is megjelenhet

|

A Larian egyelőre szeretne a PC-re és a Stadiára koncentrálni, de még semmi sincs kizárva.

Hirdetés

A Baldur's Gate III Eary Access megjelenése augusztusban esedékes, már ha minden jól megy. A Larian Studios srácai igyekeznek mindent megtenni, hogy a COVID-19 járvány ellenére is leszállíthassák a játék első szeletét, de rengeteg kihívással kell szembenézniük. Ezért sem valószínű, hogy egyhamar lesz konzolos verzió.

Hirdetés

Swen Vincke, a játék rendezője elmondta, hogy egyelőre az a céljuk, hogy PC-n és Stadián rendben legyen minden, aztán meglátják, hogy mi lesz a többi platformmal. Vincke bevallása szerint még meg sem próbálták elindítani a Baldur's Gate III-at a jelenlegi generációs gépeken, de ettől még nem zárják be a kaput az esetleges portok előtt. Végtére is idővel a Divinity: Original Sin 2 is megkapta a konzolos kiadást.

A Baldur's Gate III végleges megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, de reméljük, hogy augusztus végén már tényleg kipróbálhatjuk. Addig is, a D&D Live 2020 alatt bőséges játékmenet bemutatót kaptunk, amit itt bepótolhattok, ha lemaradtatok volna róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)