Hirdetés

A Baldur's Gate III talán már a nyáron befuthat korai hozzáféréssel

|

A Baldur's Gate III early access megjelenés reménykeltően közeledik, a Larian Studios munkatársai még a koronavírus ellenére is elég jól haladnak a munkával.

Hirdetés

Készül már a legendás Baldur's Gate széria legújabb része, amin a belga Larian Studios ügyködik, tehát kijelenthetjük, hogy bizony jó kezekben van a kaland. A bejelentés idő kiderült már jó pár fontosabb tudnivaló a játékról, amit képeken és videókon is megnézhettünk, de egy elég reménykeltő hírt is kaptunk mellé, mivel a Guerrilla Collective eseményen kiderült, hogy a Baldur's Gate 3 talán már augusztusban megérkezhet a Steamre korai hozzáférésen keresztül (még persze közbeszólhat bármi, de komoly esély van rá). 

Hirdetés

A Larian Studios munkatársai eléggé hisznek az early access modellben, hiszen így a játékosok nemcsak kipróbálhatják a régóta várt kalandot, de közben még visszajelzéssel is szolgálhatnak a fejlesztők számára.

Időközben elég sokat változott a játék, amit hamarosan kicsit közelebbről is megnézhetünk, ugyanis június 18-án élőben fog játszani vele a stúdió vezetője, Swen Vincke. Persze a mostani bejelentés mellé is érkezett egy trailer, nézzétek meg:

Ti várjátok a Baldur's Gate III-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)