Hirdetés

A Bandai Namco azt akarja, hogy ügyesebbek legyünk a verekedős játékokban

|

Ennek elérése érdekében egy új technológiát tervez bevetni a stúdió.

Hirdetés

Legyen szó Mortal Kombatről, Street Fighterról vagy éppen Tekkenről, nem egyszerű elsajátítani az egyes karakterek spéci mozdulatait, hiszen gyakran az is nagy kihívást jelent, hogy a szimpla ütéseket és rúgásokat megfelelően használva bunyózzunk.

Sok gyakorlással persze bele lehet rázódni a dologba, és az sem árthat, ha kapunk némi segítséget a fejlesztők részéről.

Hirdetés

Egy friss szabadalom alapján a Bandai Namco arra készül, hogy épképzláb harcosokat faragjon a kezdő játékosokból. Ezt egy olyan megoldással szeretné elérni a csapat, amely a felhasználói inputot kielemezve jelzi a játékosnak, hogy gyorsítania kell-e a parancsok bevitelén, vagy lassítania. Sok verekedős játékban fontos a megfelelő időzítés, és a kezdők nyilván nem mindig tudják, milyen ütemben kell nyomkodni a gombokat a kívánt kombó eléréséhez.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Bandai Namco rendszere játékbeli üzeneteken keresztül látná el tanácsokkal az önjelölt harcosokat, és a játékos szokásai alapján olyan karaktereket is javasol, amelyek a leginkább passzolnak az adott stílushoz. Sőt, képes a profiktól tanulni, és elméletileg a tudást át is adhatja az új játékosok számára.

Egyelőre csak találgathatunk, melyik játékba kerülhet be először ez a megoldás, de lehetséges, hogy ennek köszönhetően a Tekken 8-ba már könnyebben bele fogunk rázódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)