Hirdetés

A Batman nap alkalmából egy rakás jutalmat kapunk

|

A járványra való tekintettel a DC virtuális eseményt hirdetett, amiben több alkalmazás is részt vesz, például a Waze nevű navigációs app. Szeretnéd, hogy Batman mondja az útvonalat?

Hirdetés

A DC szeptember 19-re hirdette ki a virtuálisan megtartott Batman Day-t, de előtte is és utána is lesz elég batmanes tartalom, ami lefoglalhatja a rajongókat. Kezdetnek például a Waze-ben beállíthatjuk, hogy Riddler (Wally Wingert) vagy Batman (Kevin Conroy) hangját akarjuk-e hallani vezetés közben, és még a járgányunk ikonját is lecserélhetjük a Batmobiléra.

Hirdetés

Az esemény keretében számíthatunk ingyenes, digitális Batman képregényekre, Injustice 2 Mobile tartalmakra, DC Legends Gotham témájú küldetésekre, a DC Universe Online-ban pedig batmanes és riddleres cuccokat lehet majd beszerezni. A DC-nek nagy hírei lesznek a DC Universe-zel kapcsolatban, de ennek természetéről még semmit sem tudunk.

Az HBO Max-re is felkerülnek Batman műsorok, és természetesen rengeteg akciós tartalom lesz mindenhol az Amazontól a Google Playen át a GameStopig. 

Érdemes lesz szemmel tartani a batmanday.com oldalt, ahol a DC mindenkit értesít majd az elérhető akciókról, eseményekről és tartalmakról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)