Hirdetés

A Battefield 3 nem lesz kapható Steam-en?

|

Az EA Origin és Steam közötti konfliktus tovább folytatódik...

Hirdetés

A Crysis 2 mizéria után tegnap adtuk hírül, hogy a Mass Effect 3 Digital Deluxe verziója csak az Origin néven futó EA Store kínálatában lesz megtalálható, a Steam-en nem. Úgy tűnik, a Battlefield 3 is hasonló helyzetben van...

Az EA közzétette a játék digitális terjesztőinek listáját, a Steam pedig szemmel láthatóan egyik országban sem szerepel, mint eladó. Bizonyos szempontból logikusnak tűnik, hogy az EA csak a saját webshopján keresztül akarja terjeszteni sikervárományos játékát, de akkor miért található több eladó is a listán? 

A GamaSutra interjút készített David DeMatrini-val, az EA Origin-től, a Steam és EA közti konfliktusról. DeMatrini nem erősítette meg, hogy lenne bármiféle nézeteltérés a két fél között, viszont tett egy kétértelmű megjegyzést: "Érdekes néhány módszerük, amivel építik az üzletüket, különösképp a velünk való konfliktus néhány területe, egy tovább haladó bázisról."

Mindez persze nem jelenti azt, hogy sosem látjuk majd Steamen a Battlefield 3-at, de ha továbbra is folytatódik az Origin és Steam közti marakodás, az EA-nek és Valve-nek le kéne ülnie tárgyalni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)