Hirdetés

A battle pass és a kihívások is változnak a Halo Infinite következő szezonjával

|

A Halo Infinite ingyenesen játszható multiplayer részlege a battle pass rendszeren keresztül termel folyamatos bevételt, így az fontos része az élménynek. Ezért is finomít most rajta a 343 Industries.

Hirdetés

Hamarosan indul a Halo Infinite második szezonja, és az új tartalmak leszállítása mellett a 343 Industries változtatások eszközölését is szükségesnek érzi. A csapat rengeteg visszajelzést kapott a tavalyi indulás óta, így azok nyomán fogja javítani a multis részleget.

Első körben a battle pass jutalmakra néznek rá, és a következő szezonban egy jóval barátságosabb struktúrát ígérnek, mind az ingyenes, mind a fizetős játékosoknak.

Hirdetés

Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudjuk, de a hivatalos posztban a következőt olvashattuk:

"A Season 2-ben arra koncentrálunk, hogy javítsuk a bérlet értékét, akár az ingyenes, akár a prémium részlegről van szó. Az ingyenes Battle Pass több testreszabási tartalmat kínál majd, például a Lone Wolves páncélzatot a bérlet korai szintjein."

A stúdió a kihívásokat is átdolgozza, hogy útakadályok helyett izgalmas feladatokat kaphassunk.

"A célunk, hogy helyre tegyük azokat a kihívásokat, melyek teljesítése túlzottan szituációfüggő, túl nehéz, vagy zavaros. Kérünk benneteket, hogy a továbbiakban is jelezzétek, ha adott kihívások nem úgy működnek, ahogy gondoltátok."

A 343 srácai tényleg igyekeznek a rajongók kedvére tenni, ami nagyon jó hír. Reméljük, hogy mindennek pozitív hatása lesz a játékélmény egészére nézve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)