Hirdetés

A Battlefield 1942 egy vaskos rajongói modnak köszönhetően szépül meg

|

Ha szeretnél visszatérni a klasszikus lövöldéhez egy kis nosztalgia kedvéért, akkor melegen ajánljuk ScureHD csomagját.

Hirdetés

A Battlefield 1942 2002-ben jelent meg és lefektette a mára hatalmasra nőtt franchise alapjait. Több mint 20 évvel a megjelenése után nem gondoltuk volna, hogy még aktuális lesz a játék, de egy modder, ScureHD most visszahozta azt a köztudatba.

Scure ugyanis a napokban szállított le egy 11GB-os csomagot a lövöldéhez, ami jelentősen felturbózza annak külsejét - a fényektől a textúrákig mindent modernizál.

Hirdetés

Míg a hivatalos remasterek sokszor megúszósak, Scure időt és energiát nem kímélve igyekezett a lehető legtöbbet kihozni a lehetőségekből. Még csak MI-mágiát sem használt semmihez, mindent kézzel készített.

A textúrák és fény/árnyék hatások mellett egyébként a mod jelentősen megnöveli a részletességet és a látóhatárt is egy modernebb FPS-élményért. Mindezekkel együtt könnyen süthetnénk rá a projektre a Battlefield 1942 Remastered nevet, de ezzel a megjelöléssel valamelyest alábecsülnénk ScureHD munkájának eredményét.

Akit érdekel a mod, az letöltheti azt innen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)