Hirdetés

A Battlefield 2042-ben fog bemutatkozni a széria első nembináris karaktere

|

Nem történt külön bejelentés vagy bármiféle nagy hírverés, maguk a játékosok kérdeztek rá a dologra.

Hirdetés

Érdekesen szokta megoldani az Electronic Arts a nem történetre fókuszáló címekben a karakterek diverzitásának ábrázolását. Mivel az olyan címekben, mint a hamarosan érkező Battlefield 2042 nem az egyes szereplők hátterének részletes bemutatásán van a hangsúly, hanem a tömény akción, leginkább karakterleírásokból és sajtóanyagokból szoktak kiderülni a részletek. Így tudhattuk meg korábban például azt is, hogy az Apex Legends egyik játszható karaktere, Bloodhound nem binárisnak vallja magát.

Most pedig kiderült, hogy ugyanez lesz a helyzet a Battlefield 2042 egyik szereplőjével, egészen konkrétan Sundance-szel is a helyzet.

Hirdetés

Emma "Sundance" Rosier egyik az új Battlefield specialistáinak, vagyis választható karaktereinek. A játék hivatalos weboldalán they/them személyes névmásokkal hivatkoztak a francia katonára, ennek kapcsán kérdezték a játékosok az alkotókat Twitteren arról, hogy most akkor tényleg nembináris karakter-e Sundance. A válasz pedig egy egyértelmű igen volt, Kevin Johnson közösségi menedzser tisztázta a dolgot.

A Battlefield 2042 pár hét múlva, egészen pontosan 2021. november 19-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S konzolokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)