Hirdetés

A Battlefield 2042 egyik játékmódja hasonló lehet az Escape From Tarkovhoz

|

Egy újabb szivárgás alapján a Hazard Zone ismerős helyről vett inspirációt.

Hirdetés

A minap számoltunk be róla, hogy egy ismert Battlefield és Call of Duty szivárogtató jelentése szerint a DICE által még fel nem fedett játékmód neve Battlehub lesz és a korábbi BF térképek remasterelt változatain harcolhatunk majd.

Persze ez még nem hivatalos infó, így sok a kérdőjel vele kapcsolatban, ahogyan a csapat által ugyan leleplezett, de nem részletezett Hazard Zone esetében is. Elvileg ez egy squadoknak szánt nagy tétű multiplayer élmény lesz, de hogy ez mit takar a gyakorlatban, az valószínűleg a júliusi EA Play során fog kiderülni. Vagy talán már előbb. 

Hirdetés

A korábban említett iparági bennfentes, Tom Henderson újfent jelentkezett, hogy ezúttal a Hazard Zone játékmódról meséljen kicsit.

Bár nem erősítette meg minden forrása maradéktalanul, ám állítólag az Escape From Tarkovhoz hasonló játékmenetre számíthatunk a Hazard Zone-tól, várhatóan free-to-play lesz, és akár 100 játékost is befogad majd egy rakás a mesterséges intelligencia által irányított katonával egyetemben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Henderson szerint a Hazard Zone-t bármikor át lehetne alakítani battle royale címmé, ha az EA úgy döntene. 

Ahogyan a korábbi fülest, úgy ezt sem kommentálta az Electronic Arts-DICE duó. Örülnétek neki, ha beválna Henderson jóslata és egy free-to-play, Escape From Tarkovra hajazó módot kapnánk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)