Hirdetés

A Battlefield 2042 egyik követelményének nem mindenki fog örülni

|

Ugyanis a DICE lövöldéje még akkor is igényli majd az internetkapcsolatot, ha egyedül, botok ellen játszunk.

Hirdetés

Az már a bejelentéskor egészen nyilvánvaló volt, hogy a Battlefield 2042 esetében a multiplayer élmény kerül az előtérbe, ami azt jelenti, hogy valószínűleg igencsak ütős többjátékos meccsekben vehetünk részt, viszont egyjátékos kampányt nem kapunk.

Ráadásul a jelek szerint a játék állandó internetkapcsolatot igényel majd, ami logikus döntésnek tűnik, de azért akadhatnak olyan esetek, amikor kivételt tehetne a DICE és az EA.

Hirdetés

Nem olyan régen az Electronic Arts hozott nekünk egy hosszabb írást, amiből több részlet is kiderült a Battlefield 2042-ről, és nagyon úgy tűnik, hogy nem élvezhetjük majd a játékot offline módban. Habár a mesterséges intelligencia által irányított ellenfelek miatt joggal gondolhatták egyesek azt, hogy internetkapcsolat nélkül is pöröghetnek majd a meccsek, de erre mégsem kapunk lehetőséget.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ugyan játszhatunk majd egyedül, botok ellen, ha esetleg gyakorolni szeretnénk, de még ebben az esetben is online zajlik a meccs, ami elég furcsa döntésnek tűnik. Korábban számos alkalommal előfordult már, hogy a játékosok felszólaltak, ha egy játék állandó internetkapcsolatot igényelt, szóval lehetséges, hogy ez sem hagyják majd szó nélkül egyesek.

Szerintetek baj, ha még a gyakorláshoz is online kell lennünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)