Hirdetés

A Battlefield 2042 egyik shotgunja messzebbről lekap, mint bármelyik mesterlövészpuska

|

Kíváncsian várjuk, mennyi ideig tart majd, amíg a DICE kijavítja ezt a hibát.

Hirdetés

A SPAS-12-es shotgun soha nem volt a Battlefield 2042 játékosok kedvence, de a mostani állapot miatt, amely amúgy nem egyensúlybeli probléma, valószínűleg még jobban fogják gyűlölni. Valamilyen bug biztosan közrejátszik a történtekben, mert amit a fegyver az egyik játékmódban művel, az vállalhatatlan.

A Battlefield Portal egyik kiemelt játékmódja jelenleg a BF3 Portal TDM, amiben a SPAS-12-t robbanó lövedékekkel is lehet használni. Valami összeakadhatott itt, mert ez a kombináció szó szerint egyetlen lövéssel végzi ki az embereket.

Hirdetés

JackFrags egy videóban mutatta be a dolgot, ahol még egy mesterlövészt is kijátszott az elvileg rövid hatótávra tervezett shotgunnal. Jack célja az volt, hogy felkeltse ezzel a fejlesztők figyelmét, ami azóta egyébként már sikerült is.

Jack szerint a flintával a legutóbbi Battlefield 2042 frissítés óta van probléma, míg Redditen többen azt írják, hogy a bug az új epizód megjelenése óta létezik. Akárhogy is, a DICE már dolgozik a megoldáson.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)