Hirdetés

A Battlefield 2042 játékosszáma már a cím évszámát sem éri el

|

A Battlefield sorozat új mélypontokat ér el, miközben a DICE és az EA mélyen hallgatnak a fejlesztéseket illetően.

Hirdetés

Maradjunk annyiban, hogy idén sem a Call of Duty, sem a Battlefield nem remekeltek. A nagy FPS-szériák új epizódjai közel sem hozták az elvárt szintet, de az utóbbi sokkal jobban szenved, mint az előbbi.

A Battlefield 2042 rengeteg hiányossággal küzd, és ezt már sem az EA, sem a DICE nem tagadhatja tovább. A fejlesztők teljes visszavonulót fújtak, és az első szezon megjelenését is több hónappal elcsúsztatták, hogy addig rendbe tehessék a játék egészét.

Hirdetés

Ez egyébként nem a legrosszabb döntés, amit hozhat egy fejlesztőcsapat, de a játék rendezéséig is érdemes lenne kommunikálni a vásárlókkal, hogy azok hite megmaradhasson a címben. Ha mindenki hallgatásba burkolózik, akkor bizony olyan helyzet fog előállni, mint a tegnap este, amikor a játékosszám még az epizód címében szereplő évszámot sem érte el Steamen.

Ennyire közel a megjelenéshez ez egy nagyon gyér teljesítmény, pláne, ha megnézzük, hogy a Battlefield V-t még mindig kétszer ennyien pörgették.

A játék rendbetételére koncentrálni egy bölcs döntés, de addig is érdemes lenne elállítani a vérzést kisebb tapaszokkal, különben nem lesz senkit akit érdekelne majd a nagy visszatérés.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)