Hirdetés

A Battlefield 2042 kapott egy 64 játékosra szabott módot, a rajongók ünnepelhetnek

|

A sorozat szerelmesei a legutóbbi rész megjelenése óta könyörögtek egy kisebb játékmódért. A DICE most leszállította azt, de van egy apró szépséghibája a dolognak.

Hirdetés

A Battlefield 2042 komoly nehézségekkel küzd a megjelenése óta, de a fejlesztők láthatóan igyekeznek összekapni magukat. Rengeteg ígéretet kaptunk javításokra és bizonyos játékelemek felülvizsgálatára, és egyelőre úgy tűnik, hogy ezek nem csak üres frázisok voltak.

Most a DICE egy nagyon népszerű közösségi kérésnek tett eleget: beépített egy 64 szereplős módot az All-Out Warfare menübe.

Hirdetés

Az egyetlen szépséghibája az új játékmódnak az az, hogy egy limitált opcióról beszélünk. A 64 fős csaták nem permanens adalékai a felhozatalnak, így érdemes lesz addig pörgetni őket, ameddig csak lehet.

A fejlesztők egyelőre nem közölték, hogy a móka meddig lesz elérhető, ezért is reménykednek benne sokan, hogy érdeklődés függvényében a DICE véglegesen is beépítheti a játékmódot a Battlefield 2042-be. Mi biztosan nem bánnánk, de érdemes óvatosan lelkesedni ezzel kapcsolatban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)