Hirdetés

A Battlefield 2042 Steam oldalát ellepték a sorozat csalódott rajongói

|

Rengetegen élvezik a DICE új lövöldéjét, de a keményvonalas rajongótábornak komoly gondjai vannak a jövő hadviselésével.

Hirdetés

A Battlefield 2042 pénteken végre mindenki számára elérhetővé vált, de a Steames megjelenés nem volt olyan örömteli, mint hinnénk. A feldühödött közösségnek hála a játék most épp "többnyire negatív" értékelésen áll több mint 20 000 egyéni ítélet után.

Sokan osztoznak a Battlefield rajongók véleményén, miszerint a DICE és az EA kitépte a franchise legfontosabb elemeit a lehetséges extra monetizáció kedvéért. Nyilván a bugokkal is gond van, de jelenleg azok jelentik a legkisebb problémát. A széria keményvonalas szerelmesei nehezményezik a szokásos ponttáblázat hiányát, a fegyverek működését, és (legfőképpen) a tradicionális kasztrendszer kukázását a karakterek kedvéért.

Hirdetés

A kritikusok szerint a DICE azért dobta félre a jól megszokott szerepköröket, mert a karaktereket könnyebb monetizálni, és így több bevételt sajtolhatnak ki a címből. Ugyan vannak, akik látják a karakterközpontú megoldás előnyeit, nagyrészt minden negatív hang egyetért abban, hogy több kárt okoz, mint hasznot.

"Rengeteg fontos apróságot dobtak ki a régebbi Battlefield játékokból csak azért, hogy eladhatóbbá tegyék a terméküket."

- írja az egyik legnépszerűbb kritika.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Mások egyébként hatalmas listákat másolnak be az értékelések részlegébe, melyek felsorolják a 2042-ből hiányzó funkciókat.

Ti egyetértetek a kritikus hangokkal? Hogy tetszik eddig a Battlefield 2042?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)