Hirdetés

A Battlefield 2042 trailer a legjobb videó, amit ma megnézhetsz

|

Egyszerűen tökéletes trailerrel jelentette be a DICE a következő Battlefield játékot.

Hirdetés

Ha valamire mondhatjuk, hogy érzelmi hullámvasút, az a Battlefield 2042 első trailerének leleplezése. Az Electronic Arts eleve délután 4-re ígérte a bemutatót, akkor azonban csak egy visszaszámláló indult el, és kiderült, hogy igazából még egy órán át váratnak minket.

Ezt a traumát azonnal feledtette velünk maga a trailer, amivel egyelőre csak a címet erősítették meg, a korábban az Originen keresztül kiszivárgott megjelenési dátumot még nem, de nincsenek kétségeink az EA egyik hivatalos felületén véletlenül közzétett infók hitelességét illetően. (Frissítés: Később aztán bejelentették hivatalosan is, de október 22. lesz, az október 15. csak az Ultimate Edition vásárlóira vonatkozik).

Hirdetés

Kétféle Battlefield létezett eddig: volt az, amit a trailerek mutattak, és az, amilyen a játék valójában volt. Eleinte még úgy tűnik, hogy egy újabb komoly, a modern hadviselést előtérbe helyező, brutális, véres játékot kapunk, ami bemutatja a háború szörnyűségeit, aztán nem sokkal később... nos, nem lövöm le, de ami 3 percnél történik, az maga a mámor.

A játékmenet leleplezésére június 13-án kerül majd sor, egyelőre be kell érnünk ezzel. Részletes lőzetesünket itt olvashatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)