Hirdetés

A Battlefield 6 ismét a modern korban játszódhat

|

A Battlefield 4 óta várnak már erre a széria rajongói, jövőre pedig a jelek szerint végre eljön az ő idejük is.

Hirdetés

Egyelőre nagyon keveset tudunk csak a Battlefield 6-ról, még az sem bizonyos, hogy egészen pontosan ez lesz a címe a következő epizódjának. Az mindenesetre bizonyos, hogy 2021-nél korábban nem érdemes számítani a kifejezetten a következő generációs konzolokra készülő folytatásra. A legfrissebb pletykák alapján pedig az új játék korszakát is belőhetjük.

Hirdetés

A múltban játszódó részek után ugyanis az új híresztelések szerint a Battlefield 6 visszatér napjaink háborúihoz. Erről Tom Henderson számolt be, aki korábban valós infókat szivárogtatott ki a Call of Duty: Modern Warfare kapcsán is, szóval azért érdemes elgondolkodni a szavai - persze még így sem szabad tényként kezelni a dolgokat. A VentureBeat részéről Jeff Grubb is megerősítette egy tweetben ezeket az információkat, szóval kezdhetnek reménykedni a modern hadviselés kedvelői.

Ti örülnétek, ha a következő Battlefield végre tényleg ugrana egy nagyot az időben, és visszatérne napjaink világába? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)