Hirdetés

A Battlefield 6 mégsem hagyja hátra az előző generációt

|

Az Electronic Arts pénzügyi jelentéséből kiderült két fontos részlet is.

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudunk a következő Battlefieldről, csupán kiszivárgott képek és pletykák alapján következtethetünk arra, hogy mivel készül legközelebb a DICE lenyűgözni a rajongókat. A találgatásoknak a játék hivatalos júniusi bemutatója fog véget vetni, hogy az Electronic Arts júliusra tervezett eseményén, az EA Play Live-on már teljes gőzzel prezentálhassa majd a lövöldét. A közelgő leleplezés előtt azért még kiderült egy-két érdekesebb részlet a projektről. 

Hirdetés

Korábban többször is elhangzott az illetékesek részéről, hogy a Battlefield 6 teljes mértékben kihasználhatja az új masinák erősebb hardverét, viszont az EA legújabb pénzügyi jelentése ennek ellentmond. Ennek keretében az Electronic Arts vezérigazgatója, Andew Wilson és pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen megerősítették, hogy a következő Battlefield a múlt- és jelenlegi generációs konzolokra is meg fog jelenni. Jorgenssen elmondása alapján az FPS mindegyik gépen remek élményt ad, de a next-gen változatok különlegesek lesznek. 

A PS4-Xbox One tulajok számát és az új konzolok készlethiányát elnézve nem meglepő, hogy az EA nem akar a pénztárcájának ellensége lenni, amit az is aláhúz, hogy a jelentés szerint az elődhöz hasonlóan a Battlefield 6 esetében is számíthatnak a játékosok folyamatosan érkező új tartalmakra és mikrotranzakciókra egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)