Hirdetés

A Battlefield 6 pont az a játék lesz, amire a rajongók vágynak?

|

Két egészen ellentétes állítás látott napvilágot nemrég a sorozat következő részét illetően.

Hirdetés

Ugyan nem volt teljesen élvezhetetlen a 2018-as Battlefield V, de az sajnos tagadhatatlan, hogy sok rajongó elégedetlenséget és csalódottságot érzett a DICE és az EA munkája miatt. A helyzeten valamelyest javított, hogy elég sokáig készültek még friss tartalmak a játékhoz.

Eközben kiderült, hogy a fejlesztők gőzerővel dolgoznak a következő felvonáson, ami a pletykák szerint visszatér a modern hadviseléshez, és elképzelhető, hogy a rajongók új kedvenc elfoglaltsága is lesz egyben.

Hirdetés

A közelmúltban a videojáték-ipari belsős infókkal foglalkozó Anton Logvinov arról írt a Twitteren, hogy ugyan a Battlefield 6 nem az, amire a rajongók vágynak, de ennek ellenére jól működik. Nem tudni, hogy pontosan mire is alapozza ezt Logvinov, de jó eséllyel nem próbálta még ki a játékot, hanem olyan illetőktől szerezte értesüléseit, akik részt vesznek a zárt tesztelésen. Ám később történt egy újabb érdekes fejlemény a témával kapcsolatban.

Egy másik, hasonló tevékenységet űző személy, Tom Henderson ugyanis egészen máshogy írt a játékról. Szerinte ugyanis a Battlefield 6 pont az lesz, amit a rajongók szeretnének, és nem is igazán tudja, hogy Logvinon miért mondta azt, amit. Ráadásul elvileg Henderson információi is a belsős tesztelésen résztvevőktől származnak, akik szerint a készülő rész sokkal több pozitív visszajelzést kapott, mint a korábbiak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)