Hirdetés

A Battlefield, a Mass Effect és a Star Wars Battlefront játékok is felkerültek Steamre

|

Az Electronic Arts az utóbbi időben elkezdte szépen átköltöztetni a kínálatát a Steamre, most pedig egy újabb adag játék került a Valve rendszerébe.

Hirdetés

Már majdnem tíz év telt el, mióta az Electronic Arts megalapította a saját digitális disztribúciós platformját, az Origint, amely akkoriban igen a hamar a kiadó játékainak kizárólagos otthona lett. A cég most úgy döntött, hogy mégis szeretne tenni egy próbát Steamen, a napokban egy újabb, elég nagy adag játék vált elérhetővé a Valve platformján.

Hirdetés

Múlt héten már felkerült néhány régebbi EA játék a kínálatba, viszont ezen a héten egy igen komoly adag játékkal gazdagodott a Steam, ugyanis már nagyjából a teljes Battlefield-sorozat fent van, emellett pedig a Mass Effect 3, a Mass Effect Andromeda, illetve mindkét modern Star Wars Battlefront játék is elérhető lett.

Remélhetőleg az elkövetkező hetekben folytatódhat majd ez a tendencia, és végre boldogok lehetnek azok is, akiket eddig zavart az, hogy párhuzamosan több klienst kell használniuk. Ti melyik EA játékot hiányoljátok még a Steamről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)