Hirdetés

A Battlefield 3 is elkerüli a Steam-et?

|

Furcsa hírek láttak napvilágot a Battlefield megvételét illetően.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt nyilvánosságra került az a lista, mely azokat a helyeket tartalmazta, ahol a Battlefield 3 előrendelést megtehetik a játékosok, és a népszerű online shop, a Steam nem szerepelt rajta. Az EA most ismét közzé tett egy listát, mely azt tartalmazza, hogy hol lehet megvenni a játékot.

Nem előrendelni, hanem megvenni, és a Steam ezek között sem szerepel, így tehát jelenleg jogosan gondolhatjuk azt, hogy a Battlefield 3 beszerzési forrásait illetően hanyagolnunk kell majd ezt a forrást. Ez a hír mindenesetre jól illeszkedik az elmúlt hetek híradásaiba, melyek arról szólnak, hogy az EA játékai eltünedeznek a Steam-ről, vagy éppen eleve meg sem jelennek ott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)