Hirdetés

A Bayonetta 3 fejlesztői is megszólaltak a szinkronszínész ügyében

|

A Platinum Games szépen megkért mindenki, hogy hagyják békén Jennifer Hale-t.

Hirdetés

Hellena Taylor és a PlatinumGames ügye tovább folytatódik. A szinkronszínész először azzal robbantotta fel a közösségi oldalakat, hogy közzétette a nevetségesen alacsony fizetési ajánlatot, amit a PlatinumGamestől kapott a Bayonetta 3 kapcsán. Mivel ő alakította a karaktert évekig, ezért több szempontból is meglepő volt az eredeti árajánlat, és Taylor a Bayonetta 3 bojkottját kérte a rajongóktól.

A sztori később tovább bonyolódott egy Bloomberg cikkel, amiben a leírtakat Taylor mind letagadta. Az új szinkronszínésznő, Jennifer Hale jelenleg titoktartási szerződés alatt áll, így nem mondhatott semmit az ügy részleteiről, de hozzátette, hogy minden helyzetben a színésztársait megillető fair kompenzáció mellett áll, és megkérte a rajongókat, hogy tartsák észben a Bayonetta 3 csapatának egészét, mielőtt reflexív sárdobálásba kezdenének.

Hirdetés

A PlatinumGames most egy hivatalos közleménnyel érkezett, amiben a következő szavakat intézték a játékostársadalomhoz:

"Mi itt a PlatinumGamesnél őszinte hálánkat szeretnénk kifejezni mindenki felé, aki az évek során hozzátett a Bayonetta játékok fejlesztéséhez, vagy a közösség részeként építgette a sikereink alapjait. Teljes erőnkkel támogatjuk Jennifer Hale-t, az új Bayonettát, és egyetértünk mindennel, amit mondott. Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy tartózkodjon az olyan megjegyzésektől, melyek megsértenék Jennifert vagy a sorozat többi alkotóját."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mivel Hellena Taylor láthatóan belefáradt már a témába, és a PlatinumGames nem enged az álláspontjából, így meglepődnénk, ha bármilyen nagy változás is történne a jelenlegi helyzetben. Azt pedig majd mindenki eldönti, hogy meg akarja majd venni a Bayonetta 3-at vagy sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)