Hirdetés

A Bethesda alkalmazta a Fallout: London egyik fejlesztőjét

|

A vállalatra is mély benyomást tett a lenyűgöző rajongói kiegészítő.

Hirdetés

A Fallout 4 moddolhatóságának hála az évek során számtalan, jobbnál jobb rajongói tartalom érkezett a 2015-ös játékhoz, ám eddig talán mind közül kiemelkedik a júniusban leleplezett Fallout: London.

A DLC-nek is beillő mod a brit fővárosba helyezi át a cselekményt, az alapjáték méretével megegyező új pályával, saját történettel, egyedi lényekkel és NPC-kel. A kiegészítőről legutóbb az egyik új helyszín megvillantásakor írtunk, most pedig arról számoltak be a fejlesztők, hogy a Bethesda munkát ajánlott a projekt vezető írójának.

Hirdetés

Stephanie Zachariadis rá is bólintott a lehetőségre, így a továbbiakban Todd Howardék játékaihoz fog küldetéseket írni. A Fallout: London készítői a fejleményt bejelentő blogposztjukban teljes támogatásukról biztosították távozó társukat, továbbá mindenkit megnyugtattak, hogy a mod sztorija lényegében elkészült, így Zachariadis utódjának már csak az elmaradt dialógusokat kell befejeznie.

Az eset remekül példázza, hogy a rajongói tartalmakkal igenis ki lehet tűnni, hiszen nem Zachariadis az egyetlen, akinek ez sikerült. A korábban például egy Skyrim-modder verekedte be magát a Bungie-hoz, a legjobb példa viszont a Valve, akik több franchise-t is építettek a Half Life moddereinek projektjeire.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)