Hirdetés

A Bethesda felvásárlása után akár a Fallout: New Vegas 2 is elkészülhet

|

Gyakorlatilag minden akadály elhárult az elől, hogy folytatást kaphasson sokak kedvenc Fallout játéka. A felvetésre már az Obsidian is reagált.

Hirdetés

Alaposan átírja a játékvilág erőviszonyait a mai hír, miszerint Microsoft felvásárolja a Bethesdát és a mögötte álló egész ZeniMaxot. A 7 és fél milliárd dolláros üzletnek köszönhetően 15-ről immár 23-ra duzzadt az Xbox Game Studios fejlesztőcsapatainak száma, és olyan szériák jogait szerezte meg a Microsoft, mint a Dishonored, a Wolfenstein, a The Elder Scrolls, a Fallout, a Doom, a The Evil Within, a Prey, vagy épp az egyelőre még erősen titkolt Starfield. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy a Fallout-játékok rajongói rádöbbenjenek, milyen nagy lehetőség rejlik ebben a felvásárlásban. 

Hirdetés

Mostantól fogva ugyanis az Xbox családba tagozódik be egymás mellett, kéz a kézben a Bethesda és a 2018 novemberében felvásárolt Obsidian Entertainment. Akik pedig jól ismerik az Obsidian munkásságát, azok nagyon jól tudják, hogy a csapatnak 2010-ben megjelent egy azóta kultikussá vált játéka, amit a Bethesda Softworks adott ki. Igen, a Fallout: New Vegasról van szó, amit sokan az egész Fallout széria legjobbjának tartanak. 

A mostani felvásárlást követően gyakorlatilag minden akadály elhárult az elől, hogy az Obsidian elkészíthesse a Fallout: New Vegas 2-t (vagy bármilyen más címen a folytatást), erre pedig egyből rá is kérdeztek náluk a Twitteren. Az Obsidian illetékesei egyelőre ennyit válaszoltak: ¯\_(ツ)_/¯

Nyilván, ha valaha esetleg tényleg el is készülne a Fallout: New Vegas 2, akkor is nagyon sokat kell majd várnunk rá, hiszen az Obsidian fejlesztői egyelőre az early access stádiumban lévő Groundedet pofozgatják, illetve a még megjelenési dátum nélküli Avowed című játékot fejlesztik.

Ti örülnétek, ha tényleg elkészülne egyszer a Fallout: New Vegas 2?
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)