Hirdetés

A Bethesda hosszabb távra tervez a Fallout 76-tal, mint gondoltuk

|

A vegyes értékelésű Fallout-játék nem csak idén fog kapni új tartalmakat.

Hirdetés

Számos alkalommal összegeztük már, hogy mi vezetett odáig, ami miatt a Fallout 76 lényegében számkivetett lett, és a No Man's Sky-jal ellentétben a visszatérés sem sikerült neki. A Bethesda ugyan igyekszik javításokkal, újításokkal és különböző tartalmakkal életben tartani a játékot, de ennél többet eddig még nem tudott elérni a vállalat. Talán idén szerencséje lesz, ugyanis nemrég felvázolta, hogy nagyjából milyen újdonságokra számíthatnak a játékosok 2022-ben

Hirdetés

Az viszont merőben új információ, hogy a Bethesda nemcsak ebben az évben tervezi támogatni a Fallout 76-ot, hanem hosszabb távon is. A játék dizájnért felelős rendezője, Mark Tucker a közelmúltban elmondta az AusGamersnek adott interjújában, hogy egy olyan menetrenden dolgoznak, amely lefedi az online posztapokaliptikus szerepjáték következő öt évét. 

"Hosszú távú terveink vannak, és minden egyre homályosabb lesz, minél messzebbre megyünk, mert alkalmazkodunk, ahogy a dolgok felbukkannak, és látjuk, hogy a játékosok mit akarnak és mit csinálnak. De most az időm nagy részét a három- és ötéves ütemterv megtervezésével töltöm."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A nyilatkozat egyértelműen jelzi a felhasználók számára, hogy érdemes kitartani a Fallout 76 mellett, ugyanis nem csak 2022-ben, de a következő három-öt évben is számos újdonság fogja feldobni Appalachia világát. Tucker persze nem árult el konkrétumokat a szándékaikról, de ez mindenképpen biztató azoknak a játékosoknak, akik most is posztapokaliptikus kalandokkal ütik agyon az idejüket, vagy a visszatérést fontolgatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)