Hirdetés

A Bethesda tisztázta a kérdést, hogy tényleg csak letöltőkódot találunk-e a Redfall dobozában

|

Rossz néven vették a játékosok, hogy a GYIK leírása alapján nemcsak a PC-s, hanem az xboxos változat dobozából is hiányzik a Redfall korongja.

Hirdetés

Bár a digitális terjesztés térhódítása megállíthatatlan, azért még nem tart ott a konzolpiac, ahol a PC-s. Magyarán a frissen megjelenő játékok jelentős hányada továbbra is elérhető dobozos kiadásban, ráadásul az esetek túlnyomó részében Blu-ray lemez is lapul a műanyag tokban, de tény, hogy az gyakorta csak a DRM részét képezi, és mindössze autentikációs célt szolgál, miközben a tartalom nagyját vagy akár egészét kénytelen letölteni a felhasználó ahelyett, hogy a korongról installálná.

Jóval ritkábban ugyan, de az is előfordul, hogy csupán letöltőkódot rejt a tok, és kevéssel ezelőtt még úgy tűnt, hogy a május 2-án érkező, egyedül és kooperatív módban is játszható Redfall pont ebbe a halmazba esik.

Hirdetés

A sajtóban és a közösségi médiában végigfutó hír előre kiszámítható módon neheztelést váltott ki azokból a játékosokból, akik szeretik, ha valami kézzelfoghatót kapnak a pénzükért, de szerencsére a Bethesda hamar reagált a helyzetre és a Twitteren tisztázta, hogy csupán félreértésről, a GYIK megfogalmazásakor vétett hibáról van szó.

Tehát ami az Xbox Series X|S-es változatot illeti, a standard kiadás dobozában pontosan ott lesz a lemez, ahol keresnénk, kódot pedig (a lemezen túl) a Bite Back kiadás tartalmaz, az utóbbival egy sor DLC-t tudunk feloldani. Az említett upgrade-et külön is meg lehet majd vásárolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)