Hirdetés

A Bethesda újra kiadja az Obliviont

|

Hamarosan öt éves lesz minden idők egyik legjobb szerepjátéka, a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Hirdetés

 

A születésnapi kiadásban a The Elder Scrolls IV: Oblivion alapjáték mellett megtalálható a gyűjtői csomag tartalma, egy "Így készült" DVD és egy 10 dolláros kupon, mellyel a Skyrim megvásárlása esetén spórolhatunk.

A csomag június 29-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, és mindössze harminc dollárt kérnek el érte. Aki meg akarja vásárolni, annak viszont sietnie kell, mivel a készlet 200000 példányban van limitálva. Nem tudjuk, a forgalmazás csak az Egyesült Államokra, vagy Európára is vonatkozik-e, de ha nálunk hivatalosan mégsem lenne elérhető, eBay-en tuti hozzá lehet majd jutni. A The Elder Scrolls V: Skyrim november 11-én jelenik meg PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)