Hirdetés

A Ubisoft szerint Beyond Good and Evil 2 fejlesztése továbbra is jól halad

|

A kiadó vezérigazgatója mindenkit megnyugtatott, hogy a kultikus játék folytatásának fejlesztése továbbra is sínen van.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt a Ubisoft hatalmas botrányba keveredett, amikor kiderült, hogy a cég vezetőségében többen is visszaéltek a pozíciójukkal, és általában véve igen egészségtelen munkahelyi légkör uralkodott a stúdiókban.

A botrányokba a Rayman és Beyond Good and Evil játékok atyja, az azóta már visszavonult Michel Ancel is belekeveredett, aminek kapcsán sokan aggódni kezdtek, hogy a már amúgy is látszólag elkallódott projekt végleg a süllyesztőbe kerül, viszont Yves Guillemot szerint erről szó sincs.

Hirdetés

A héten a Ubisoft konferenciahívást tartott a befektetőinek, ahol többek között a Beyond Good and Evil 2 is előkerült, viszont Guillemot mindenkit biztosított arról, hogy aggodalomra semmi ok:

"A játék remekül halad. A világ lenyűgöző és ezt még a Netflix is felismerte, elvégre elhatározták, hogy szeretnének filmet készíteni ebben az univerzumban. Szóval nagyon sokat halad a csapat és a játék jól alakul."

Nem csoda, hogy a befektetők aggódnak a projekt miatt, elvégre legutóbb as 2018-as E3 során mutatta meg magát úgy istenigazán a játék, azóta legfeljebb csak apró információmorzsákat hallottunk felőle. Mindenesetre jó hallani, hogy a kiadó nem próbálja eltemetni a játékot, persze azért még mindig reméljük, hogy egyszer tényleg elkészül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)