Hirdetés

A Biomutant új előzetese megmutatja, hogy a világ mily csodás

|

A régóta hánykolódó Biomutant heteken belül végre megjelenik, habár mi leszünk a legszomorúbbak, ha a célegyesben taknyol el az állatos akció-szerepjáték.

Hirdetés

A Biomutant új előzetesével szemernyivel sem kíván többet mutatni az Experiment 101 és a THQ Nordic, mint amit a címben ígérnek: röpke egy és háromnegyed percben prezentálják nekünk a régóta várt akció-RPG világát, noha annyit azért csak hozzáfűztek még, hogy minden, amit látunk, tényleg a játékból van, nem nyúltak hozzá semmihez.

Akinek túl harmonikus lenne a lenti kedvcsináló, annak bátran ajánljuk az eggyel korábbi előzetest, melyben a készítők a harcnak szenteltek bő egy percet.

Hirdetés

Hogy a Biomutant miért csúszott annyit, amennyit, arról február elején számoltunk be nektek részletesebben. A játék jelen állás szerint most már fixen megérkezik május 25-én PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, további halasztás nem várható, bár láttunk már példát arra, hogy valamit közvetlenül a megjelenés előtt tettek arrébb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)