Hirdetés

A Bioshock 3 is Rapture-ban játszódik?

|

A második rész még meg sem jelent, de a 2K Marine már a Bioshock 3 sztoriját tervezgeti.

Hirdetés

A Biosohck ugyebár a víz alatti Rapture városában játszódik. A Bioshock 2 szintén. Na és a Bioshock 3? Az is. Legalábbis a 2K Marine alkalmazásában álló Jordan Thomas szavaiból ez derül ki.

A Bioshock 2 még meg sem jelent, de a sikert már borítékolta magának a 2K Games. Nem csoda hát, hogy a 2K Marine már tervezgeti, mit is lehetne a harmadik részben elmesélni. Mivel a Bioshock 2 sztoriját nem ismerjük, elég nehéz úgy beszélni egy képzeletbeli folytatásról, hogy nem tudjuk mire számítsunk. Jordan Thomas is igen sejtelmesen fogalmazott. " (a Bioshock 3) Egy olyan karakterről fog szólni, akit nem szeretnénk semmiképpen sem elengedni.. Rapture még nagyon is termékeny talaj, és annyi felfedezni való van benne, amennyit csak akarunk. Meg vagyok róla győződve, hogy több Bioshock játék is játszódik még Rapture városában." Eddig az idézet. Alant pedig lehet elmélkedni, kit nem mészároltunk le, vajh kit nem fogunk a Bioshock 2 során, azaz ki lehet a Bioshock 3 főszereplője?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)