Hirdetés

The Black Glove - új játék ex-BioShock fejlesztőktől

|

Nem kell sokáig keresgélnünk a nyomokat ahhoz, hogy felfedezzük a hasonlóságokat az Irrational lövöldéje és a Black Glove között.

Hirdetés

Néhány korábban a nemrég megszűnt Irrational Gamesnél dolgozó fejlesztő megalapította a Day For Night Games stúdiót, és júniusban be is jelentették első projektjüket The Black Glove néven. A játék Kickstarter kampánya most indult, és a sikehez 550 000 dollárra van szükség.

A The Black Glove stílusa nagyon emlékeztet az első BioShock epizódéra. Az 1920-as éveket idéző színház azonnal megfogott minket, és a történetbe csempészett időutazós sci-fi téma az Infinite rajongókat is felcsigázhatja. A játék során különböző kihívásokat kell majd teljesítenünk, hogy hozzáférhessünk a Black Glovehoz, és annak segítségével befolyásoljuk a színház művészeinek múltát, ezzel kihatva a jelenbeli alkotásaikra.

Ha érdekel titeket a projekt, keressétek fel a Kickstarter oldalt, ahol hozzájárulhattok a játék fejlesztéséhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)