Hirdetés

A BioWare egyik alapítója is megcsinálta volna a KotOR remake-et

|

Trent Oster csapatának konkrét tervei is voltak a Star Wars: Knights of the Old Republic felújításával kapcsolatban.

Hirdetés

Izgalmas bejelentéseket hozott nekünk a nemrég megrendezett PlayStation Showcase, aminek egyik nagy meglepetése a Star Wars: Knights of the Old Republic remake leleplezése volt.

A közkedvelt szerepjáték újraalkotott változatán az az Aspyr Media dolgozik, amelyik mobilokra is elhozta a kalandot, tehát jó kezekben lehet a projekt, főleg úgy, hogy a BioWare több korábbi munkatársa is besegít, és még Jennifer Hale is visszatér Bastila Shan szerepében.

Hirdetés

Trent Oster, a BioWare egyik társalapítója a Twitteren gratulált az Aspyr csapatának, és elárulta azt is, hogy így végre tudják, kik előzték meg őket a remake elkészítésében. Sőt, Oster nemcsak egy rövid megjegyzéssel adta tudtunkra, hogy ők is akartak új verziót csinálni a játékból, hanem bemutatta a tervekhez kapcsolódó prezentációt is, amivel sajnos végül nem járt sikerrel.

Nem könnyű minden részletet leolvasni a képről, de az látható, hogy Osterék remake-je a Reforged Collection nevet viselte, ebből pedig arra következtethetünk, hogy az első és a második KotOR felújított változatát is tartalmazta volna a gyűjtemény.

Oster egyébként már elég régóta nem tagja a BioWare-nek, 2009-ben ugyanis egyik kollégájával, Cameron Toferrel együtt megalapították a Beamdogot. Ennek a csapatnak köszönhetjük például az első két Baldur's Gate, az Icewind Dale, valamint a Neverwinter Nights kipofozott változatát, szóval talán náluk is jó helyen lett volna a KotOR remake.

Ti az Aspyrnak vagy a Beamdognak adtátok volna a projektet?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)