Hirdetés

A BioWare elmondta, hogy Shepard visszatérhet-e a következő Mass Effectben

|

Az új Mass Effect kapcsán felkerült egy szöveg a stúdió webshopjába, de tisztázták a helyzetet.

Hirdetés

Ahogyan azt a Mass Effect Legendary Editionnek köszönhetően ismét megtapasztalhattuk, a BioWare sci-fi trilógiája páratlan, a stúdió ezzel maradandót alkotott, és sokak szívéhez nőtt hozzá a széria főhőse, Shepard parancsnok.

Érthető módon sokan szeretnék, ha Shepard valamilyen formában visszatérne, amire a Mass Effect 3 egyik befejezése akár még lehetőséget is biztosítana, ugyanakkor eddig egyedül Liara T'Soniról derült ki, hogy viszontláthatjuk. 

Hirdetés

A rajongók reménye aztán újult erőre kapott, amikor egy youtuber felfedezett valami érdekeset a BioWare digitális boltjában megvásárolható litográfiák egyikének leírásában. A szöveg ugyanis arra utalt, hogy Shepard még mindig életben lehet. A leírást aztán villámgyorsan javították és kikerült belőle a parancsnok neve, de a közösség érdeklődését csak tovább szította a korrekció.

A félreértések elkerülése végett a BioWare úgy döntött, hogy külön is reagál az internetes találgatásokra: a Mass Effect franchise egyik veteránja, Michael Gamble Twitteren tisztázta a dolgot: 

"Ez egy hiba volt. Javítottuk. Az eredeti szöveget azok írták, akik a boltot üzemeltetik és nem ismerik a játékot."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A magyarázat logikus, hiszen az eddigi csekély információk alapján a következő Mass Effect jóval később játszódik, mint a trilógia, a teaser szerint a történet a franchise által meglátogatott mindkét galaxist - a Tejútrendszert és az Andromédát - is felöleli, a Mass Effect Andromeda eseményei azonban több száz évvel később játszódtak, mint a Mass Effect 3-éi. Érdemes lehet tehát belenyugodni, hogy Shepard sztorija lezárult, beteljesítette a küldetését, elbúcsúztunk tőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)