Hirdetés

A BioWare már a Dragon Age III-ra összpontosít

|

Olyan projektekkel a háta mögött, mint a Mass Effect 3 és a Star Wars: The Old Republic, a BioWare végre folytathatja a Dragon Age sorozatát.

Hirdetés

Megszűnik a Dragon Age II DLC áradata, nem lesznek javítások, ráadásul egy előre betervezett kiegészítés eljövetele is elmarad - a BioWare ezentúl hanyagolja a széria második felvonását és az újabb kalandokra összpontosít majd.

Mark Darrah, a BioWare executive producere elárulta egy nyilatkozat során, hogy ő és csapata ettől a pillanattól fogva "szakítanak" a Dragon Age II-vel és mostantól a sorozat harmadik részére szeretnének gőzerővel koncentrálni (Nem tudják, mit cselekszenek. Hiszen a mi Chavánk 95 %-ot adott rá. - RG)

Mark természetesen igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy szó sincs cserbenhagyásról: ha bármilyen gond felmerülne a játékkal kapcsolatban, ez esetben rögtön segítenek a felhasználóknak, csupán extra tartalmakkal nem szolgálnak a jövőben.

A Dragon Age II-höz mindösszesen két DLC látott napvilágot megjelenése óta, ami az első rész támogatottságához mérve szint elenyészőnek tűnik. A Legacy és Mark of the Assassin csomagokat követően a BioWare srácai szerettek volna kiadni még egy tartalmi bővítést Exalted March néven, ám a csapat behúzta a kéziféket és inkább a Dragon Age III-ra helyezik a hangsúlyt.

Adott tehát a kérdés: olyat szeretnénk, mint az első rész, vagy olyat, mint a nagy port kavart második?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)