Hirdetés

A Bioware új játéka - három másodpercben

|

Nem kell már sokat aludni december 10-ig, ahol bemutatkozik az új Bioware játék. Egy új irány, egy új játék, egy új Bioware stúdió. Esetleg egy új Command and Conquer: Generals 2?

Hirdetés

 

Ha minden igaz, akkor nem a Mass Effect 3 kerül bemutatásra, a Spike-on, hanem a Bioware egy teljesen új alkotása. Ugyan csak néhány másodpercet láthatunk magából a játékból, de ennyi is elég, hogy kiderüljön, hogy itt bizony valami egészen új, a Bioware-től szokatlan stílus van készülőben.

A városi környezetbe begördülő sárga tankok láttán nekünk egyből a Command and Conquer sorozat ugrott be, de aztán az is elképzelhető, hogy egészen más jellegű lesz a játék. Ezidáig egyetlen kép jelent meg a játékból, ahol néhány modern terepjáró szakad darabokra, feltehetően egy akna vagy egy rakéta következtében.

Tekintve, hogy a Bioware és az EA nagyon jó barátok mostanában (SWTOR), ezért nem lennénk meglepve, ha a népszerű RTS folytatását is rájuk bíznák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)