Hirdetés

A Blizzard 20 éve képekben... októbertől a boltokban

|

A Blizzard elmúlt 20 évét foglalja össze képekben az októberben megjelenő nagyalakú, keményfedeles művészeti album.

Hirdetés

Divat lett mostanában szapulni a World of Warcraftot és a Diablo-t, de azt még a legelvetemültebb ellenzőknek is be kell látniuk, hogy a Blizzard tettei alapjaiban formálták a mai játékiparról kialakított képünket.

Októberben fog megjelenni a 352 oldalas remekmű, melyben 800 fotón keresztül mutatják be a cég grafikusainak a munkásságát. Csendben jegyezném meg, hogy a fanatikus Blizzard hívők eddig is főként az artbook miatt vásárolták meg a méregdrága gyűjtői kiadásokat, szóval kétlem, hogy a négy gyűjtői kiadás albuma után tudnának nekem újat mutatni World of Warcraft témakörben. Mindenesetre októberben szép ajándék lesz az album minden Blizzard játékosnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)