Hirdetés

A Blizzard elárulta, számíthatunk-e idén Diablo IV-re vagy Overwatch 2-re

|

Szerepjátékban és hero shooterben gazdag 2021-et kívánnak? Hát...

Hirdetés

Február 4-én kerített sort az Activision Blizzard 2020 Q4-es pénzügyi jelentésére, melynek keretein belül két népszerű franchise-ának jövőjére is kitért - bár sok mondanivalójuk nem volt velük kapcsolatban.

Ahogy azt Geoff Keighley is megosztotta saját profilján, a cég sem az Overwatch 2-vel, sem a Diablo IV-gyel nem az idei évre tervez, azaz legesleghamarabb már csak 2022-ben jelenhetnek meg ezek a játékok.

Mindkét címet, a népszerű hero shooter, valamint az ikonikus RPG folytatását is a 2019-es BlizzConon fedték fel, a kettő közül talán az utóbbinál volt nagyobb realitása egy idei megjelenésnek.

Hirdetés

Persze azt se feledjük, hogy már tavaly év elején is pusmogtak arról, hogy még 2020-ban debütálhat az Overwatch 2, és hát ebből értelemszerűen nem lett végül semmi.

A Diablo IV fejlesztésébe többek közt tavaly ősszel engedtek betekintést a nagyérdeműnek, akkor a szó szerint vett képességfát csodálhattuk meg, de pár hónapja a többjátékos módról is megtudhattunk egyet s mást.

Ti mennyire várjátok ezeket a címeket? Nehéz lesz a következő, nélkülözéssel teli év?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)