Hirdetés

A Blizzard elintézi helyetted a házimunkát, amíg a Diablo IV-ben hentelsz

|

Ötletes nyereményjátékkal készül a Diablo IV bétájára a Blizzard.

Hirdetés

Az idei év óriási lendülettel veti rá magát a védtelen játékosok szabadidejére, hiszen még csak március van, de már több remek címet is kaptunk a Hogwarts Legacytól a Returnal PC-s portján át a napokon belül berobogó Resident Evil 4 remake-ig, az ipar pedig áprilisban sem csökkenti a tempót.

Az izmosra sikeredett 2023-as etap egyik legnagyobb durranása a június 6-án érkező Diablo IV lesz, amelynek nyílt bétája ezen a hétvégén, március 24. és 26. között várja az érdeklődőket. A 11 év után folytatódó széria körül már így is hatalmas a felhajtás, de a Blizzard most egy poénos húzással fűti tovább a hype-ot.

Hirdetés

A kiadó legújabb nyereményjátéka ugyanis egy csokor utalvánnyal kecsegtet, amelyekkel helyi munkaerőt lehet bérelni lényegében bármilyen házimunka vagy ház körüli feladat elvégzéséhez, legyen az egy szimpla takarítás, vagy valamilyen komolyabb szakértelmet igénylő kihívás. A részvételhez egy kedvcsinálót is kaptunk, amelyben egy kosztümös fazon gondoskodik az otthoni nyűgökről, amíg a szerencsés nyertes a Diablo IV bétáját élvezi.

A 200 dolláros utalványokat a Thumbtack nevű platformon lehet beváltani, a nevezéshez pedig csak kommentelni kell az akciót kihirdető Instagram- vagy Twitter-bejegyzésre, leírva, hogy milyen feladatra szeretnénk szakit alkalmazni, a szöveg végén a #Diablo4theWeekend hashtaggel. A rossz hír viszont az, hogy a március 23-án záruló nyereményjáték csupán az Egyesült Államok lakóinak szól, így magyar játékosként csak a mosogatás, a portörlés és az egyéb otthoni teendők kárára csaphatunk szét a démonok között.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)