Hirdetés

A Blizzard ingyen Hearthstone csomaggal próbálja visszacsalogatni a játékosokat

|

Meglepően nagylelkű lett a Hearthstone csapata. Egyre többen jelentik, hogy méretes booster csomagot találtak a postaládájukban.

Hirdetés

Egy maroknyi szerencsés Hearthstone játékos fellátogatott a /r/HearthStone subredditre, hogy ott meséljék el meglepő történeteiket. Többen is arra lettek figyelmesek, hogy a Battle.net kliensükben 150 ingyen kártyacsomag várta őket. Mondjuk akadtak olyanok is, akiknek csak 20 booster jutott.

Persze az ingyen kártya, az ingyen kártya, senki sem fog panaszkodni, azokat leszámítva, akik nem kaptak semmit. Az utóbbi tábor kedvéért a PCGamer utánajárt annak, hogy mi is történik itt.

A magazin Blizzardos kapcsolata a következőt válaszolta:

"Több limitált tesztet is szoktunk futtatni, hogy kiderítsük mi is hajtja az új, jelenlegi és korábbi játékosainkat. Ez egy gyakran használt ipari metodika. Ez a teszt az Egyesült Királyságra és Franciaországra vonatkozott, ahol a releváns játékosokat különböző csoportokra osztottuk, és felajánlottunk nekik 20-tól 150-ig terjedő csomagmennyiséget."

Hirdetés

Az, hogy ez egy "gyakran használt" megoldás az erősen vitatható, mert még se a Gwent, se a Legends of Runeterra nem ajánlott fel nekem egy hegynyi kártyalapot fél éves kihagyás után, de a cél alapvetően érthető. A Blizzard hozzátette, hogy teljesen véletlenszerűen osztották ki a változó mennyiségű csomagokat, így nincs különbség aközött, hogy valaki hat hónapja, vagy akár két éve hagyta ott a kártyabarlangot.

A legszomorúbb része a dolognak, hogy ez ránk nem vonatkozik, bár a stúdió elmondta, hogy a jövőben is terveznek hasonló teszteket futtatni. Talán majd egyszer mi is sorra kerülünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)