Hirdetés

A Blizzard kijavított egy 15 éve létező World of Warcraft bugot

|

A gyógyítók kedvenc legendary fegyvere a létezése óta hibásan működött. A Classic verzióban most helyre tették a dolgot.

Hirdetés

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic megpróbálja visszahozni sokak kedvenc kiegészítőjét, és azzal együtt hajdan volt tinédzserkorának legszebb pillanatait. Ugyan 2008 már sosem fog visszatérni, Arthasnak még lesz egy köre Azerothon.

A kiegészítővel érkezett temérdek tartalom között annak idején megtaláltuk a legendás Val'any, Hammer of Ancient Kings nevű buzogányt is, ami a gyógyítók kedvenc játékszerévé vált. A gond csak az, hogy a fegyver azóta hibásan működött, hogy bekerült a játékba.

Hirdetés

Val'anyrról tudni kell, hogy képes egy védőpajzzsal körbevenni az adott célpontot, ami nagyon hasznos a maga 200 000 pontnyi extra védelmével. Ám ez az érték hibás, méghozzá egy elírás eredményeként. Egy nullával kevesebbnek kellene lennie, és ezt 15 év elteltével a Blizzard Classic csapata korrigálta.

Val'anyr pajzsa az általa korábban nyújtott védelem tizedrészével, 20 000 ponttal is meglehetősen hatékonynak számít, ezért nem túl valószínű, hogy a gyógyítók lecserélik valami másra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)