Hirdetés

A Blizzard módosította Zarya Overwatch skinjeit az orosz-ukrán háború miatt

|

Miközben pörög az Overwatch legújabb eseménye, a Blizzard apró változtatásokat eszközölt Zaryán.

Hirdetés

A héten elindult az Overwatch Anniversary Remix esemény, ami visszahozott pár közkedvelt karakterkinézetet egy-egy apróbb csavarral. A játékosok most izgatottan grindolják a loot boxokat, de közben a Blizzard pár régi szerelésbe is belenyúlt.

A változtatások Zaryát érintik: az egykori orosz veterán eddig büszkén hordta kabátján a Z betűt, de most annak nyoma sincs az Arctic és Siberian Front skineken.

Hirdetés

Ennek nem más az oka, mint hogy a "Z" egy háborús jelkép lett Oroszországban, és sokan ezzel fejezik ki egyetértésüket Ukrajna lerohanása kérdésében. Miután az agresszió szimpatizánsai felfestették a szimbólumot mindenre az autójuktól a postaládájukig, a Blizzard jobbnak látta kiszedni a játékból, holott nyilvánvalóan Zaryanova nevének kezdőbetűjét jelölte az Overwatch világában.

Ez tehát az említett vizuális változtatás, amivel valószínűleg senkinek sem lesz problémája. És mivel a lépés érthető volt, még az ilyenkor szokásos felháborodás sem kísérte a Redditen.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)