Hirdetés

A Blizzard nagy változtatásokat eszközölt Torghaston, jóval könnyebb lett az élet

|

A végtelen kihívást kínáló börtön két nagyobb frissítést is kapott az elmúlt napokban: az egyik helyretette, amit a másik elrontott.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands egyik legfontosabb újdonsága Torghast, a végtelen torony. A szintek megmászása közben új erőket kapunk, és a végén egy főellenség vár, aki a Legendary tárgyak legyártásához szükséges Soul Asht dobja. A kiegészítő elején nem volt kifejezetten nehéz feljebb és feljebb jutni, de ez múlt hét elején változott.

A Blizzard több Anima Powert is legyengített és olyan egyensúlybeli változtatásokat léptetett életbe, melyek a kihívást egy unalmas és nagyon lassú baktatássá varázsolták, így az /r/WoW főoldala tele lett a Torghastot bíráló posztokkal.

Hirdetés

A Blizzard hallotta a közösség panaszait: a hét végén kiadtak egy frissítést, ami jelentősen levágta a toronyban található szörnyek HP-ját és sebzését, ráadásul beállították, hogy immáron minden új szinten visszaálljon minden kaszt összes varázslata. Apróság, de sokat segíthet a tempón.

Ezeknek köszönhetően Torghast magasabb szintjeit is jóval könnyedebben mászhatjuk meg, mint korábban, és így sokkal kényelmesebben gyűjthetjük be a heti Soul Ashünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)