Hirdetés

A Blizzard szerint a Diablo 4 megjelenése már zökkenőmentes lesz

|

Addigra kikalapálják azokat a problémákat, amik a nyílt béta során felmerültek.

Hirdetés

Nemrég megtapasztalhatták a játékosok, hogyan képzeli el a Blizzard a Diablo-élményt 2023-ban, ugyanis március 17-én az előrendelők belevethették magukat a Diablo 4 játékmenetébe. A vállalat szerencsére gondolt azokra is, akik még nem szerették volna megelőlegezni a bizalmat, így március 24. és 26. között bárki nekiugorhat a nyílt béta keretében a játéknak és belekóstolhat a teljes első fejezetbe, bejárhatja a Fractured Peaks nevű zónát és 25. szintig húzhatja fel a karakterét. 

Sajnos az előrendelők számára biztosított tesztelési lehetőség nem zajlott le gond nélkül, az eseményt számos technikai probléma árnyékolta be, amelyek miatt a játékosok kénytelenek voltak hosszasan sorban állni, miközben frusztráló hibaüzenetekkel találkoztak. 

Hirdetés

A Diablo franchise-ért felelős Rod Fergusson az NME-nek adott interjújában beszélt a problémákról és arról, hogy mik a terveik ezzel kapcsolatban a júniusi rajtot illetően: 

"A béta szót manapság félreértelmezik az emberek, és olyan dolgokat neveznek bétának, amelyek [valójában] marketing béták, és ez csak egy másik kifejezés a demóra. A mi esetünkben ez egyáltalán nem igaz. A bétánk valójában arról szól, hogy teszteljük a technológiánkat, különösen a szerveroldalon. Pénteken egy kicsit rázós volt az indulás, de a hétvégén hat gyorsjavítást adtunk ki és több tucat problémát oldottunk meg, ez a sok munka pedig a következő bétánál meg fog térülni, és előkészíti a nyári megjelenést. Néha játékosként ez egy kicsit frusztráló lehet, de fel kell ismerniük, hogy ezzel segítenek nekünk abban, hogy a játékot még jobbá tegyük a tényleges megjelenésre."

Ha szeretnétek lecsekkolni a béta gépigényét vagy azt, hogyan fut a játék az egyes konzolokon, még gyorsan megtehetitek a hamarosan induló teszt előtt, aztán június 6-án már remélhetőleg zökkenőmentesen folytatódhat a démonirtás PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en egyaránt. És ne aggódjatok a házimunka miatt sem, a Blizzard intézi helyettetek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)