Hirdetés

A Blizzard tisztázta, hogy mi lesz az Overwatch 1-es ládáink és kreditjeink sorsa

|

Az Overwatch 2-ben teljesen átalakul a monetizáció, ezért az új rendszerben már nem lesz helye a ládáinknak. Mondjuk attól sem kell tartanunk, hogy kárba vesznének.

Hirdetés

Azt már a 2019-es bejelentés óta tudjuk, hogy ami a többszereplős részleget illeti, az Overwatch 2-re gyakorlatilag egy nagy frissítésként tekinthetünk. Ennek megfelelően minden skin és kozmetikai apróság jön velünk a folytatásba, de a loot ládáink és összeharácsolt kreditjeink ügyében már felmerültek kérdések. Az új verzióban ugyanis nincs helyük sem a dobozoknak, sem a kreditek jelenlegi formájának, ezért a közösség érthető aggodalommal várta a helyzet feloldását.

Egy RedditAMA során a fejlesztők végre nem bújtak el a válaszok elől. Jon Spector, az Overwatch csapatának terjesztési vezetője elmondta, hogy a loot ládák miatt nem kell aggódnunk: akinek a költözés alatt még voltak megmaradt dobozai, azokat a rendszer automatikusan kinyitja majd, és a tartalmukat hozzácsapja az adott játékos gyűjteményéhez.

Hirdetés

Ami pedig a krediteket illeti, egy fokkal bonyolultabb lesz a dolog, ebből kifolyólag nem is kaphattunk pontos választ. Legalábbis egyelőre.

"A megjelenés közeledtével konkrétabb válaszokat adunk majd, de egyelőre annyit mondhatok, hogy minden létező valuta (kreditek, OWL tokenek, kompetitív pontok) átkerül majd az Overwatch 2-be."

Szóval a lényeg, hogy ilyen vagy olyan formában, de minden megmarad majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)