Hirdetés

Visszaváltható a Diablo III - persze nem itt

|

Egy kicsit durvább a fogyasztóvédelem Dél-Koreában, ahol az elégedetlen vásárlók vissza is kapják a Diablo III árát.

Hirdetés

A Blizzard visszafizeti a Diablo III árát mindazoknak a koreai játékosoknak, akik megvették a játékot, de még mindig nem érték el a 40-es szintet, feltéve persze, hogy igénylik a fájdalomdíjat.

Ez lett a következménye a dél-koreai fogyasztóvédelmi hivatallal folytatott vitának, mely a felhasználok sirámai miatt kezdte kivizsgálni a problémát. A Blizzard ugyan nem ígért semmiféle kártérítést, a helyi törvények értelmében mégiscsak kénytelenek rá, ha azt nem a vásárló okozta.

Ezzel szeretné hát a Blizzard „kártalanítani” azokat a játékosokat, akik a hírhedté vált 37-es hibakód miatt nem aludtak nyugodtan. Az „akció” június 25-től, július 3-áig tart azoknak, akik még nem vergődtek a 40. szintig. Vajon mikor cuccol át a Blizzard választott hazájába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)