Hirdetés

A Bloodborne PS5-ös verziója még idén befuthat?

|

Egy új szivárogtató szerint egy ambiciózus Bloodborne újrakeverésről van szó, ahol a 4K/60fps-nél többet kapunk majd.

Hirdetés

Mióta a játékipar elkezdte átgyúrni és/vagy portolni a közelmúltbeli játékait az új konzolokra, azóta jönnek a pletykák egy PlayStation 5-ös Bloodborne remaster fejlesztéséről.

Az, hogy valaki megint "szivárogtat" a témában nem nagy meglepetés, de ezúttal egy relatíve megbízható forrásról beszélünk. A SoulsHunt néven működő Twitter felhasználó például hibátlanul megjósolta a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin bejelentését is.

Hirdetés

Elmondása szerint a Bloodborne Remaster fejlesztéséért nem a FromSoftware, de nem is a BluePoint Games felel. Azt nem közölte mondjuk, hogy akkor ki is kapta ezt a feladatot pontosan, de azt hozzátette, hogy egy "ambiciózus projektről" van szó. Azt sem kötötte az orrunkra, hogy ez mit jelent, a "több lesz, mint egy 4K/60fps újrakeverés" kijelentésen túl.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


SoulsHunt szerint a Bloodborne Remaster valamikor az év későbbi részén érkezik PlayStation 5-re és valamikor azután PC-re is befut majd. Mint minden szivárgást, ezt is kezeljétek egy nagyon kétes pletykaként, pláne mivel lassan már úgy tűnik, hogy a fél ResetEra apukája a FromSoftware-nél dolgozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)