Hirdetés

A Bohemia játékaira fókuszál az új Humble Bundle csomag

|

Most többek között az Arma részeit és a DayZ-t zsebelhetünk be kedvezményesen.

Hirdetés

A Humble Bundle előszeretettel támadja a pénztárcánkat, ráadásul úgy, hogy nem csak kiváló játékokat szerezhetünk be vele kedvező áron, hanem közben jótékonykodhatunk is. Jelenleg a Raw Fury, a Double Fine és a Paradox Interactive kollekciója próbálja elcsavarni a fejünket, és most a felhozatalhoz csatlakozott a Bohemia Interactive csomagja is. 

Hirdetés

Kevesebb mint egy euróért öt játék, köztük az Arma X: Anniversary Edition, a Take On Helicopters és a Carrier Command: Gaea Mission jár, de aki hajlandó 12 euró fölé menni, az további négy címmel (például az Arma 3-mal és az UFO: Afterlighttal) gyarapíthatja a gyűjteményét. Aki hajlandó közel 18 eurót leszámolni, az további négy Arma 3 kiegészítőre csaphat le, míg 26 euró fejében a DayZ és az Arma 3 Contact is kiváltható a korábbiak mellé. 

Humble Bohemia Interactive Bundle-t a linkre kattintva érhetitek el, ráadásul a játékok begyűjtésével együtt az Orvosok Határok Nélkül és az American Red Cross szervezeteket is támogathatjátok, ha úgy érzitek helyesnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)