Hirdetés

A boldogság nyomában - 500 nap nyár ismertető

|

A szerelem bonyolult dolog, kusza s összevissza. Ha túl egyszerűnek tűnik, akkor ott valamit rosszul csinálsz. - „Vigyél színt életembe, a gondok káoszával!” Gond bőven akad, a boldogság nem mindig adatik meg.

Hirdetés

A film ékes példája, mennyire bonyolult is lehet egy kapcsolat, mennyire nem egy emberen múlik, s milyen szerteágazó. A történet szerint Tom (Joseph Gordon-Levitt) első látásra beleszeret kolleganőjébe Summerbe (Zooey Deschanel). Tanúi lehetünk a kapcsolat kialakításának, az első randiknak, az érzelmek kialakulásának. Tom leplezetlen boldogsága akkor inog meg, mikor Summer kijelenti, nem vágyik tartós, komoly kapcsolatra, számára ez csak egy jó kis kalandot jelent.

A boldogságnak hamar leáldozik, s Tom képtelen felfogni, hogyan fajulhattak idáig a dolgok. 500 napot töltenek együtt, a fiú kétségbeesetten kapaszkodik a lányba, aki nem érti, miért. 500 nap, tele szenvedéssel, fájdalommal, de néhol a jókedv is felcsapja fejét. Ismerjük hát meg Tom és Summer történetét a kezdetektől, egészen a legvégéig.

Az ismertető folytatását a CineStar honlapján olvashatod tovább.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)